Evoluce českého jídla
Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 227 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 23 cm
- Vydáno
-
Praha :
Argo,
2024
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 978-80-257-4443-7
MARC
LEADER | 00000nam a22000007i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 0102660 | ||
003 | CZ-BrKJM | ||
005 | 20240718063411.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 240613s2024----xr-a---e------000-0-cze-d | ||
015 | |a cnb003612755 | ||
020 | |a 978-80-257-4443-7 |q (brožováno) : |c Kč 378.00 | ||
040 | |a BOG001 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 |7 sk136400 | |
080 | |a 641/642 | ||
080 | |a 664 | ||
100 | 1 | |a Szabo, Christian, |d 1985- |4 aut |7 pna20241229501 | |
245 | 1 | 0 | |a Evoluce českého jídla / |c Christian Szabo |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Argo, |c 2024 | |
300 | |a 227 stran : |b ilustrace (převážně barevné) ; |c 23 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
650 | 0 | 7 | |a dějiny gastronomie |z Česko |2 czenas |7 ph484339 |
650 | 0 | 7 | |a česká jídla |2 czenas |7 ph116856 |
650 | 0 | 7 | |a potraviny |2 czenas |7 ph115833 |
650 | 0 | 7 | |a nápoje |2 czenas |7 ph115502 |
650 | 0 | 7 | |a všeobecnosti a zajímavosti |2 czenas |7 ph116736 |
655 | 7 | |a monografie |2 czenas |7 fd132842 | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |2 czenas |7 fd132687 | |
910 | |a BOG001 | ||
996 | |b 100000873770 |c N73040 |h N73040 |l 01_01 |s A |a 24 |w 0102660_0001 |t BOG001.100000873770 |