Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)

To chci

Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Vašák, 1947-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
207 s.
Vydáno
Praha : Libri, 2001
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-7277-074-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dvory půjčovna
Sklad půjčovna
641.5
Absenčně
Načítá se…
Dvory půjčovna
Sklad půjčovna
641.5
Absenčně
Načítá se…
Dvory půjčovna
Sklad region
REG 641.5