Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár)
Knížka přináší v přehledných a praktických receptech návod na přípravu několika stovek regionálních pokrmů a specialit, počínaje polévkami a předkrmy, přes hlavní jídla masitá, ale také bezmasá, jak sladká, tak zeleninová a další speciality (zejména rozličná krajová zpracování brambor), dále tradiční i netradiční přílohy, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 207 s.
- Vydáno
-
Praha :
Libri,
2001
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
- ISBN
- 80-7277-074-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dvory půjčovna
|
Sklad půjčovna
|
641.5 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dvory půjčovna
|
Sklad půjčovna
|
641.5 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dvory půjčovna
|
Sklad region
|
REG 641.5 |