Technika obsluhy a služeb : pro 2. ročník středních hotelových škol : studijní obor provoz hotelů a společného stravování
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 150 s. : il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
SPN - pedagogické nakladatelství,
1996
- Vydání
- 4. vyd., V SPN 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Slovníček odborných výrazů
- ISBN
- 80-85937-10-7
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dvory půjčovna
|
Sklad půjčovna
|
642.6 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dvory půjčovna
|
Sklad půjčovna
|
642.6 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Pobočka Lidická
|
Sklad Lidická
|
642.63 |