Jak se neztratit v kuchyni

To chci

Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Hana Porebská, 1970-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
245 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
V Praze : Nakladatelství XYZ, 2012
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7388-031-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dvory půjčovna
Sklad půjčovna
64
Absenčně
Načítá se…
Cirkulační fond
CF
CF 64