Slezská kuchyně : krajové speciality

To chci

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Vašák, 1947-
Další autoři
Martina Bozděchová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
215 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 2013
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-249-2172-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dvory půjčovna
Sklad půjčovna
641.568(437.3)