Pes, který jedl lanýže : příběhy a recepty z Umbrie
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autorka Suzanne Carreiro … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 397 stran ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Argo,
2018
- Vydání
- Vydání první
- Témata
- Umbrie > gastronomie > italská jídla > italská kuchyně > každodenní život > reálie > kuchařky > recepty
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-257-2492-7
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Dospělí-naučná lit.
|
|
258.268 |