Vaříme s Helenou Růžičkovou : králičí, zaječí a krůtí speciality

To chci

Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - "Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejzdravější pro lidský organismus a bílé maso se podává nemocným a malým dětem."

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Helena Růžičková, 1936-2004
Další autoři
Antonín Stoják, 1948-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
175 s. : il.
Vydáno
Třebíč : Drahomír Rybníček, 2000
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
80-7268-110-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Fond
Dospělí-sklad-Ohrazenice
200.358