Diety při onemocnění srdečně cévními chorobami : recepty, rady lékaře
V úvodním slově lékař - specialista vysvětluje prevenci choroby, její příznaky a podstatu a význam životosprávy při ovlivňování rychlosti postupu onemocnění. Následuje tabulka doporučených a zakázaných potravin a asi 50 receptů na teplá i studená jídla z dostupných potravinářských surovin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 31 s. : il., portréty ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Sdružení MAC,
2000
- Vydání
- 2. vyd.
- Edice
- Diety pro nejčastější choroby
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-86015-64-5
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: