Jak vaří šéfkuchaři

To chci

Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas stane… Jen se ptejte, autor vám odpoví celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Stuart Farrimond
Další autoři
Dagmar Eisenmannová, 1954-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
Vydáno
Praha : Slovart, 2020
Vydání
První české vydání
Témata
Popis jednotky
Z angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7529-620-7

:


MARC

LEADER 00000nam-a2200000-i-4500
001 kpm01297897
005 20240926105059.4
007 ta
008 201118s2020----xr a|||e||||||001|0|cze|d
020 |a 978-80-7529-620-7  |q (vázáno) :  |c Kč 599.00 
040 |a KLG001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
080 |a 641.55 
100 1 |a Farrimond, Stuart  |7 xx0254596  |4 aut 
240 1 0 |a Science of cooking.  |l Česky 
245 1 0 |a Jak vaří šéfkuchaři /  |c Stuart Farrimond 
250 |a První české vydání 
264 1 |a Praha :  |b Slovart,  |c 2020 
300 |a 256 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 26 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Z angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová 
500 |a Obsahuje rejstřík 
520 |a Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas stane… Jen se ptejte, autor vám odpoví na více než 160 nejobvyklejších otázek a vysvětlí zapeklitosti z oblasti vaření na základě nejnovějších výsledků výzkumů. Vědecké poznatky přetavil do smysluplných a praktických odpovědí, psaných srozumitelně, přehledně a s lehkostí. Bere si na mušku maso, ryby a plody moře, vejce a mléčné výrobky, rýži, obiloviny a těstoviny, zeleninu, ovoce, ořechy a semena, bylinky, koření, oleje a ochucovadla, pečení a sladkosti… 
653 |a kuchařství 
653 |a příprava jídel 
653 |a potraviny 
653 |a rady a tipy 
700 1 |a Eisenmannová, Dagmar,  |d 1954-  |7 jn19981000956  |4 trl 
910 |a MBG001 
980 |c 408321  |d 3.12.2020  |f 599.00  |t N  |k 1  |n K  |w 512  |l Dospělí  |1 231100457384 
996 |b 551349  |l Hlavní budova  |r Dospělí  |s A  |a 0  |e MBG001  |t MBG001.551349