Jak vaří šéfkuchaři
Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas stane… Jen se ptejte, autor vám odpoví … full description
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author
- Other Authors
- Document Type
- Books
- Physical Description
- 256 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
- Published
-
Praha :
Slovart,
2020
- Edition
- První české vydání
- Subjects
- Item Description
- Z angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová
Obsahuje rejstřík - ISBN
- 978-80-7529-620-7
Select institution:
MARC
| LEADER | 00000nam-a2200000-i-4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | kpm01297897 | ||
| 005 | 20240926105059.4 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 201118s2020----xr a|||e||||||001|0|cze|d | ||
| 020 | |a 978-80-7529-620-7 |q (vázáno) : |c Kč 599.00 | ||
| 040 | |a KLG001 |b cze |e rda | ||
| 041 | 1 | |a cze |h eng | |
| 080 | |a 641.55 | ||
| 100 | 1 | |a Farrimond, Stuart |7 xx0254596 |4 aut | |
| 240 | 1 | 0 | |a Science of cooking. |l Česky |
| 245 | 1 | 0 | |a Jak vaří šéfkuchaři / |c Stuart Farrimond |
| 250 | |a První české vydání | ||
| 264 | 1 | |a Praha : |b Slovart, |c 2020 | |
| 300 | |a 256 stran : |b barevné ilustrace ; |c 26 cm | ||
| 336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
| 337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
| 338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
| 500 | |a Z angličtiny přeložila Dagmar Eisenmannová | ||
| 500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
| 520 | |a Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům při vaření nebo jak napravit chybu, která se prostě občas stane… Jen se ptejte, autor vám odpoví na více než 160 nejobvyklejších otázek a vysvětlí zapeklitosti z oblasti vaření na základě nejnovějších výsledků výzkumů. Vědecké poznatky přetavil do smysluplných a praktických odpovědí, psaných srozumitelně, přehledně a s lehkostí. Bere si na mušku maso, ryby a plody moře, vejce a mléčné výrobky, rýži, obiloviny a těstoviny, zeleninu, ovoce, ořechy a semena, bylinky, koření, oleje a ochucovadla, pečení a sladkosti… | ||
| 653 | |a kuchařství | ||
| 653 | |a příprava jídel | ||
| 653 | |a potraviny | ||
| 653 | |a rady a tipy | ||
| 700 | 1 | |a Eisenmannová, Dagmar, |d 1954- |7 jn19981000956 |4 trl | |
| 910 | |a MBG001 | ||
| 980 | |c 408321 |d 3.12.2020 |f 599.00 |t N |k 1 |n K |w 512 |l Dospělí |1 231100457384 | ||
| 996 | |b 551349 |l Hlavní budova |r Dospělí |s A |a 0 |e MBG001 |t MBG001.551349 | ||