Provozujeme pohostinství a ubytování

To chci

Všestranně užitečné informace vztahující se k problematice provozování restauračních zařízení, bufetů, hostinců, výčepů, barů, hotelů, motelů, botelů, penzionů apod. Informuje např. o přebírání nemovitostí do vlastnictví nebo do správy, podrobně specifikuje hygienické a požární předpisy.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaromír Beránek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
180 s.
Vydáno
Praha : Grada Publishing : Mag Consulting, 2004
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-86724-02-6

Vybrat instituci:

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Hlavní budova
Dospělí depozitář