Provozujeme pohostinství a ubytování
Všestranně užitečné informace vztahující se k problematice provozování restauračních zařízení, bufetů, hostinců, výčepů, barů, hotelů, motelů, botelů, penzionů apod. Informuje např. o přebírání nemovitostí do vlastnictví nebo do správy, podrobně specifikuje hygienické a požární předpisy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 180 s.
- Vydáno
-
Praha :
Grada Publishing : Mag Consulting,
2004
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-86724-02-6
Vybrat instituci:
Jednotky
NápovědaDostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Hlavní budova
|
Dospělí depozitář
|