Hodnocení bramborů v moderním šlechtění

To chci

Publikace užitečná nejen všem pěstitelům brambor, ale i lidovým výzkumníkům, mičurincům, pracovníkům v bramborářském průmyslu, posluchačům a učitelům zemědělských škol. Souhrn hlavních method šlechtitelskýchsvyznačenímzevníchznaků odrůd s hlediska stolní, krmné, technologické hodnoty a odolnost proti chorobám.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Evžen Jermoljev, 1896-1974
Další autoři
Josef Zadina, 1921-2002
Československá akademie zemědělská (1924-1952)
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
120, [3] s. ; 8°
Vydáno
Praha : SZN, 1956
Vydání
1. vyd.
Edice
Rostlinná výroba
Témata
Popis jednotky
2000 výt.
Vyd. ČSAZV
Bibliogr.
S il.
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
ZLISKL
A 14625