Hodnocení bramborů v moderním šlechtění
Publikace užitečná nejen všem pěstitelům brambor, ale i lidovým výzkumníkům, mičurincům, pracovníkům v bramborářském průmyslu, posluchačům a učitelům zemědělských škol. Souhrn hlavních method šlechtitelskýchsvyznačenímzevníchznaků odrůd s hlediska stolní, krmné, technologické hodnoty a odolnost proti chorobám.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 120, [3] s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
SZN,
1956
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Rostlinná výroba
- Témata
- Popis jednotky
- 2000 výt.
Vyd. ČSAZV
Bibliogr.
S il. - Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny: