Evoluce českého jídla

To chci

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Christian Szabo, 1985-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227 stran : ilustrace (některé barevné) ; 23 cm
Vydáno
Praha : Argo, 2024
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN
978-80-257-4443-7

:

Informace o knihovně

MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 1245543
003 CZ-LiKVK
005 20240718081602.9
007 ta
008 240614s2024----xr-a---e------000-0-cze-d
015 |a cnb003612755 
020 |a 978-80-257-4443-7  |q (brožováno) 
040 |a LIA001  |b cze  |e rda 
043 |a e-xr--- 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19  |2 Konspekt  |T .  |7 sk136400 
080 |a 641/642  |2 MRF-sel 
100 1 |a Szabo, Christian,  |d 1985-  |4 aut  |7 pna20241229501 
245 1 0 |a Evoluce českého jídla /  |c Christian Szabo 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Argo,  |c 2024 
300 |a 227 stran :  |b ilustrace (některé barevné) ;  |c 23 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy 
650 0 7 |a česká jídla  |2 czenas  |7 ph116856 
650 0 7 |a gastronomie  |z Česko  |2 czenas  |7 ph120473 
650 0 7 |a dějiny gastronomie  |z Česko  |2 czenas  |7 ph484339 
655 7 |a monografie  |2 czenas  |7 fd132842 
910 |a LIA001 
996 |b 2510016461378  |c A 257903  |h 641/642  |l KLINAU  |s A  |a 24  |w 1245543_0001  |t LIA001.2510016461378 
996 |b 2510017438652  |c A 257903 a  |h 641/642  |l SVFSVF  |s A  |a 24  |w 1245543_0002  |t LIA001.2510017438652