Malá kniha etikety u stolu

To chci

Malá kniha etikety u stolu je druhým dílem série malých a praktických rádců z pera Ladislava Špačka. Tu by si měli přečíst všichni bez ohledu na věk a společenské postavení, protože právě při stolování se projeví, jak je kdo zběhlý ve společenském životě. Seznámíme se s pravidly zasedacího pořádku, se správným chováním celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Ladislav Špaček, 1949-
Další autoři
Filip Habart, 1969-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
137 s., 16 s. obr. příl. ( barev.) ; 17 cm
Vydáno
Praha : Mladá fronta, 2010
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
978-80-204-2250-7

Vybrat instituci:

MARC

LEADER 00000nam a2200000-a 4500
001 016550000136879
005 20250715110459.4
008 100719s2010----xr-|||||||||||||||||cze-d
015 |a cnb002115742 
020 |a 978-80-204-2250-7 :  |c 199.00 Kč 
040 |a BNG001  |b cze 
080 |a 642  |2 h 
080 |a 395  |2 h 
100 1 |a Špaček, Ladislav,  |d 1949-  |7 jn20000402870  |4 aut 
245 1 0 |a Malá kniha etikety u stolu /  |c Ladislav Špaček ; [fotografie Filip Habart] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Mladá fronta,  |c 2010 
300 |a 137 s., 16 s. obr. příl. ( barev.) ;  |c 17 cm 
520 2 |a Malá kniha etikety u stolu je druhým dílem série malých a praktických rádců z pera Ladislava Špačka. Tu by si měli přečíst všichni bez ohledu na věk a společenské postavení, protože právě při stolování se projeví, jak je kdo zběhlý ve společenském životě. Seznámíme se s pravidly zasedacího pořádku, se správným chováním u stolu, dozvíme se, jak správně prostřít, jak nakládat s ubrouskem, jak držet příbor, jak jíst polévku, krevety, mušle, těstoviny, co s párátkem. V závěru se dozvíme více o různých typech stolování - banketu, rautu, nebo u nás méně známý revéllion. 
653 |a etiketa  |a společenské chování  |a stolování  |a prostírání  |a zasedací pořádek  |a restaurace  |a bankety  |a rauty 
700 1 |a Habart, Filip,  |d 1969-  |7 xx0067890  |4 pht 
910 |a BNG001 
997 |t KN