Tradiční pečivo
Publikace o tradičním lidovém pečení podrobně zachycuje rozmanitost tohoto „řemesla“ v celé jeho šířce. Popisuje původ, druhy i význam pečiva podle krajových odlišností, způsoby přípravy, suroviny včetně zajímavého koření, vybavení kuchyní a samozřejmě typy pečiva a návody k výrobě. Pokud vás tedy zajímá jak si doma upéct … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 162 s.
- Vydáno
-
Praha :
Grada,
2004
- Vydání
- 1. vyd.
- Edice
- Řmesla. Tradice. Technika
- Témata
- tradice > pečivo > chléb > dorty > koláče > perníky > cukroví > buchty > cukrářství > svatební pečivo > smuteční hostiny > masopust > půst > Velikonoce > letnice > dožínky > posvícení > poutě > advent > Vánoce > kuchyně > vybavení > historie > pece > venkov > nádobí > kuchařky > recepty > těsta > krajové speciality > perníkáři > cukráři > konfetáři
- ISBN
- 802470692X