Jak vařit s kořením : 101 praktických rad

To chci

První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
72 s., fot.
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Název originálu: DK 101 essential tips/cooking with spices
ISBN
80-7202-402-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dětské oddělení
M 641