Jak vařit s kořením : 101 praktických rad

To chci

První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
72 s., fot.
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
1. vyd.
Témata
Popis jednotky
Název originálu: DK 101 essential tips/cooking with spices
ISBN
80-7202-402-7

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000-a 4500
001 001240000100491
005 20230327143315.7
008 030623s1999----xr-|||||||||||||||||cze-d
015 |a cnb000738917 
020 |a 80-7202-402-7 :  |c 99.00 Kč 
040 |a SOG504  |b cze 
080 |a 641  |2 h 
100 1 |a Norman, Jill  |7 mzk2004242595  |4 aut 
245 1 0 |a Jak vařit s kořením :  |b 101 praktických rad /  |c Jill Normanová ; z ang. orig. přeložila: Jana Mikuláštíková 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 1999 
300 |a 72 s., fot. 
500 |a Název originálu: DK 101 essential tips/cooking with spices 
653 0 |a kuchařky  |a vaření  |a koření  |a Indie  |a Afrika  |a Evropa  |a Amerika  |a Karibik 
910 |a SOG504 
996 |b 421170100790  |c M 641  |e SOG504  |h M 641  |l Dětské oddělení  |s A  |a 0  |t SOG504.421170100790 
997 |t KN