Jak vařit s kořením : 101 praktických rad
První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené podle místa původu - Dálný Východ, Indie, Evropa, Severní Afrika či Karibik. Dokonalé fotografie jsou samozřejmostí.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 72 s., fot.
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1999
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- Popis jednotky
- Název originálu: DK 101 essential tips/cooking with spices
- ISBN
- 80-7202-402-7
MARC
LEADER | 00000nam a2200000-a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 001240000100491 | ||
005 | 20230327143315.7 | ||
008 | 030623s1999----xr-|||||||||||||||||cze-d | ||
015 | |a cnb000738917 | ||
020 | |a 80-7202-402-7 : |c 99.00 Kč | ||
040 | |a SOG504 |b cze | ||
080 | |a 641 |2 h | ||
100 | 1 | |a Norman, Jill |7 mzk2004242595 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Jak vařit s kořením : |b 101 praktických rad / |c Jill Normanová ; z ang. orig. přeložila: Jana Mikuláštíková |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Ikar, |c 1999 | ||
300 | |a 72 s., fot. | ||
500 | |a Název originálu: DK 101 essential tips/cooking with spices | ||
653 | 0 | |a kuchařky |a vaření |a koření |a Indie |a Afrika |a Evropa |a Amerika |a Karibik | |
910 | |a SOG504 | ||
996 | |b 421170100790 |c M 641 |e SOG504 |h M 641 |l Dětské oddělení |s A |a 0 |t SOG504.421170100790 | ||
997 | |t KN |