Provozujeme pohostinství & ubytování

To chci

Publikace určená začínajícím i zkušeným provozovatelům pohostinských a hotelových zařízení i studentům hotelových a ekonomických škol poskytuje všestranně užitečné informace vztahující se k problematice provozování restauračních zařízení, bufetů, hostinců, výčepů, barů, hotelů, motelů, botelů, penzionů apod. počínaje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaromír Beránek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
180 s.
Vydáno
Praha : Grada Publishing, a.s., 2004
Vydání
1.vyd.
Edice
Mag cosulting
Témata
ISBN
80-86724-02-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dospělé oddělení - naučná
640.4