Thajská kuchyně : praktická kuchařka krok za krokem

To chci

Tato kuchařka zahrnuje ve svých jednotlivých kapitolách thajské pokrmy vhodné prakticky k jakékoli příležitosti: najdete zde předkrmy, polévky, saláty, drůbež, zeleninu, ryby, dezerty a také bohatě ilustrovanou sekci, která vás seznámí se základními ingrediencemi thajské kuchyně.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Judy Bastyra
Další autoři
Johana Martinová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : il.
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., s.r.o., 2006
Vydání
české vyd. 1.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie
Témata
Popis jednotky
Originál: Step by step Thai cooking
Obsahuje barevné fotografie
Bibliografie
Rejstřík: s.64
ISBN
80-7352-417-1

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dospělé oddělení - naučná
641.568