Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie : [praktická kuchařka krok za krokem]

To chci

Obrazový průvodce světem lahodných autentických pokrmů ze všech koutů indického subkontinentu, z Thajska, Barmy, Vietnamu, Malajsie, Indonésie a Filipín. Nabízí přes 150 receptů na tradiční jídla i neobvyklé krajové speciality.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Mridula Baljekar
Další autoři
K. H. Doutná
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : il. ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., s.r.o., 2006
Vydání
České vyd. 1.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
Obsahuje barevné fot.
Název originálu: The cook's encyclopedia of curries
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7352-415-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dospělé oddělení - naučná
641.568