Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie : [praktická kuchařka krok za krokem]
Obrazový průvodce světem lahodných autentických pokrmů ze všech koutů indického subkontinentu, z Thajska, Barmy, Vietnamu, Malajsie, Indonésie a Filipín. Nabízí přes 150 receptů na tradiční jídla i neobvyklé krajové speciality.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 256 s. : il. ; 22 cm
- Vydáno
-
Praha :
Svojtka & Co., s.r.o.,
2006
- Vydání
- České vyd. 1.
- Edice
- Ilustrovaná encyklopedie
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
Obsahuje barevné fot.
Název originálu: The cook's encyclopedia of curries - Bibliografie
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7352-415-5