Jak připravit kuře

To chci

Nechybí údaje o výběru drůbeže a jejím skladování. Pozornost je věnována také přípravě před vlastní úpravou i tomu, jak a s čím kuře podávat a servírovat. Text provázejí názorné fotografie. C2b1d 990908

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Anne Willan, 1938-
Další autoři
Leona Horáková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
72 s. : fot.
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
Vyd.1.
Edice
101 praktických rad
Témata
Popis jednotky
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7202-337-3
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

Vybrat instituci:

Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej MVS

ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.

Cena služby je 70 Kč.