Jak připravit kuře
Nechybí údaje o výběru drůbeže a jejím skladování. Pozornost je věnována také přípravě před vlastní úpravou i tomu, jak a s čím kuře podávat a servírovat. Text provázejí názorné fotografie. C2b1d 990908
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 72 s. : fot.
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1999
- Vydání
- Vyd.1.
- Edice
- 101 praktických rad
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje rejstřík
- ISBN
- 80-7202-337-3
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.