Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni : koření a hořčice, houby, med, léčivé octy a oleje : prevence a terapie pomocí domácích prostředků

To chci

Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Jonáš, 1945-
Další autoři
Jiří Kuchař, 1960-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
214 stran ; 22 cm
Vydáno
Praha : Eminent, 2020
Témata
ISBN
978-80-7281-552-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Td - Ústřední půjčovna dosp.
272335
Absenčně
Načítá se…
Bd - Moravské Předm. B, J.Masaryka dosp.
272335
Absenčně
Načítá se…
Sd - Slezské Předm. dosp.
272335
Absenčně
Načítá se…
Fd - Moravské Předm. A, Formánkova dosp.
272335
Absenčně
Načítá se…
Md - Malšovice dosp.
272335
Absenčně
Načítá se…
Ld - Labská dosp.
272335
Absenčně
Načítá se…
Nd - Nový HK dosp.
272335
Absenčně
Načítá se…
Od - Středisko dosp.
272335