Koření : původ, tradice, zajímavosti

To chci

Knížka představuje více než šedesát různých druhů koření.Text seznamuje s historií jednotlivých druhů, pěstováním, charakteristickou chutí, využitím v kuchyni a v medicíně. Materiál je rozdělen do oddílů dle typů (semena, plody, kůra, dřevo, kořeny, hlízy, oddenky apod.). Nechybí informace o kořenících směsích, historii soli celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Gill Davies, 1946-
Další autoři
Lenka Šverčičová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
192 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
Vydáno
Praha : Euromedia, 2017
Vydání
Vydání první
Edice
Esence
Témata
ISBN
978-80-7549-081-0

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
DOSP
641