Ochutnejte Českou republiku : [nejlepší národní speciality a recepty

To chci

Tradiční recepty české kuchyně, typické krajové speciality, současná i zaponetutá jídla předcházejících generací. Rozděleno podle regionů. Tipy na výlety, seznam certifikovaných restaurací.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Štěpánka Orsáková
Další autoři
Eva Obůrková, 1967-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
159 s. : barev. il. ; 25 cm
Vydáno
Brno : B4U, 2010
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-87222-12-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Dospělé oddělení
641.5