Evoluce českého jídla

To chci

Již před řadou let začal autor v Praze organizovat kulinární exkurze. Jedna z prvních otázek, na kterou se totiž turisté po příchodu do Česka většinou ptali a ptají, je: Co je typické české jídlo? Jak se ukázalo, odpověď vůbec není jednoduchá! A tak autor prostudoval desítky knih spojených s historií jídla. Časem si uvědomil, že celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Christian Szabo, 1985-
Další autoři
Alexey Klyuykov, 1983-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227 stran : barevné ilustrace ; 23 cm
Vydáno
Praha : Argo, 2024
Vydání
Vydání první
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN
9788025744437

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
POBOCKA
DOSPELE
641.5