Kuchyně Indie a jihovýchodní Asie : [praktická kuchařka krok za krokem]

To chci

Obrazový průvodce světem lahodných autentických pokrmů ze všech koutů indického subkontinentu, z Thajska, Barmy, Vietnamu, Malajsie, Indonésie a Filipín. Nabízí přes 150 receptů na tradiční jídla i neobvyklé krajové speciality.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Mridula Baljekar
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : barev. il., mapa ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka & Co., 2006
Vydání
České vyd. 1.
Edice
Ilustrovaná encyklopedie (Svojtka & Co.).
Témata
Popis jednotky
Terminologický slovník
Bibliografie
Obsahuje rejstřík
ISBN
80-7352-415-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé - Hluboká 1
641