Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur

To chci

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Sandor Ellix Katz, 1962-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
255 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Grada, 2015
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-247-5214-3 (brož.)

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé - Hluboká 1
641