Síla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur

To chci

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Sandor Ellix Katz, 1962-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
255 s. : il. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Grada, 2015
Vydání
1. vyd.
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN
978-80-247-5214-3 (brož.)

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.