Encyklopedie sýrů

To chci

Tato encyklopedie poskytuje podrobné informace o výrobě sýru, o zemích, které se zabývají ať již tradiční či průmyslovou výrobou sýrů, a o velké paletě chutí a vůni této potraviny.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Christian Callec, 1955-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : barev. il. ; 25 cm
Vydáno
Čestlice : Rebo, 2002
Vydání
l. vyd.
Témata
Popis jednotky
Dotisk 2003
Bibliografie
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN
80-7234-225-8

:

Informace o knihovně

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé - Hluboká 1
641