Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti

To chci

Pokračování publikace o kvašení potravin se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Sandor Ellix Katz, 1962-
Další autoři
Tomáš Roztočil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
Vydáno
Praha : Alferia, 2021
Vydání
První vydání
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
"Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž
Terminologický slovník
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-271-0315-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé - Hluboká 1
641