Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti
Pokračování publikace o kvašení potravin se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
- Vydáno
-
Praha :
Alferia,
2021
- Vydání
- První vydání
- Témata
- Popis jednotky
- Přeloženo z angličtiny
"Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž
Terminologický slovník - Bibliografie
- Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
- ISBN
- 978-80-271-0315-7