Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti

To chci

Pokračování publikace o kvašení potravin se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Sandor Ellix Katz, 1962-
Další autoři
Tomáš Roztočil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm
Vydáno
Praha : Alferia, 2021
Vydání
První vydání
Témata
Popis jednotky
Přeloženo z angličtiny
"Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž
Terminologický slovník
Bibliografie
Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík
ISBN
978-80-271-0315-7

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 i 4500
001 001870000644082
005 20231109082216.0
007 ta
008 231108s2021----xr-a---e------001-0-cze-d
020 |a 978-80-271-0315-7  |q (brožováno) :  |c Kč 499.00 
040 |a KLG001  |b cze  |d JIG001  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 64  |x Domácí hospodářství  |2 Konspekt 
080 |a 66.098:577.15  |2 MRF 
080 |a 663/664.098  |2 MRF 
080 |a 641.55:663.2/.5  |2 MRF 
080 |a 664.66:664.654.1  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Katz, Sandor Ellix,  |d 1962-  |7 xx0192312  |4 aut 
240 1 0 |a Art of fermentation.  |l Česky 
245 1 0 |a Umění fermentace.  |n Díl druhý,  |p Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti /  |c Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil 
246 3 0 |a Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti 
246 1 8 |a Umění fermentace II. 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Alferia,  |c 2021 
300 |a 337 stran :  |b ilustrace (některé barevné) ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
500 |a "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík 
520 2 |a Pokračování publikace o kvašení potravin se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím. 
650 0 7 |a fermentace  |7 ph135618  |2 czenas 
650 0 7 |a fermentované potraviny  |7 ph861144  |2 czenas 
650 0 7 |a alkoholické nápoje  |7 ph114027  |2 czenas 
650 0 7 |a kváskové pečivo  |7 ph827244  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
700 1 |a Roztočil, Tomáš  |7 xx0267255  |4 trl 
900 |a KLG001  |b 18 
910 |a JIG001 
996 |b 321100461942  |e JIG001  |h 641  |l Oddělení pro dospělé - Hluboká 1  |s A  |a 0  |t JIG001.321100461942 
997 |t KN