Jak se neztratit v kuchyni

To chci

Víte, čím se zbavíte zápachu cibule z rukou, co musíte udělat, abyste při jejím krájení neplakali? Jak správně naporcovat maso, obalit řízky a nepotřísnit celou kuchyni? Na to a další otázky najdete odpovědi v příručce, která začínající hospodyňky nasměruje správným směrem a zkušenějším připomene to, co už možná zapomněly.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Hana Porebská, 1970-
Další autoři
Petr Chytil
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
245 s., [8] s. obr. příl. : il. (některé barev.) ; 21 cm
Vydáno
V Praze : XYZ, 2012
Témata
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
978-80-7388-031-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro dospělé
641.5
Absenčně
Načítá se…
Oddělení pro mládež
M 641.5
Absenčně
Načítá se…
Pobočka škola
ŠM 641.5