Keltská lidová kuchyně

To chci

Autorka recepty nasbírala během svých čtyř cest do Irska a Británie. Všechny recepty autorka upravila tak, aby se daly dobře použít i v naší kuchyni. Svým způsobem zpracování kniha obohatí nejen naši kuchyni, ale i znalosti o kulturních tradicích Keltů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Joanne Asala
Další autoři
Martina Káňová
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
406 s., ilustr., slovn.
Vydáno
Praha : Volvox Globator, 1999
Vydání
1. vyd.
Edice
Hostina
Témata
ISBN
80-7207-282-X
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad naučná
641.55/.56(083.12)