Vaříme s Helenou Růžičkovou : Králičí, zaječí a krůtí speciality

To chci

Oblíbená herečka a skvělá kuchařka Helena Růžičková předkládá vyzkoušené králičí, zaječí a krůtí speciality. Celkem 362 osvědčených receptů - jak sama říká - "Nemusím upozorňovat na to, že co krátce běhá po světě je nejzdravější pro lidský organismus a bílé maso se podává nemocným a malým dětem."

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Antonín Stoják, 1948-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
175 s., fot., obr.
Vydáno
Třebíč : Rybníček, 2000
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-7268-110-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad naučná
641.55/.56(083.12)