Tradiční česká kuchyně : tradiční lidová a krajová, měšťanská, aristokratická, z hájoven, z kuchyní menšin, z klášterů a far, z hotelů a restaurací
1. vydání.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 344 s. : il. ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Práh,
2007
- Vydání
- Vyd. 1.
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje fotografie.
- Bibliografie
- Obsahuje rejstřík.
- ISBN
- 978-80-7252-191-3
Vybrat instituci:
Jednotky
Nápověda| Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Oddělení pro dospělé
|
|
641.55/.56(083.12) |