Technologie přípravy pokrmů. 1. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy

To chci

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Hana Sedláčková
Další autoři
Pavel Otoupal
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
85 s., [8] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Fortuna, 2004
Vydání
3., přeprac. vyd.
Témata
ISBN
80-7168-912-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
HLAVNI
DOSPELE
SK 641.5