Technologie přípravy pokrmů. 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 93 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Fortuna,
2005
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- kuchařství > gastronomie > zdravá výživa > hygiena > potraviny > technologie > přípravy > tepelné > zpracování > pokrmy > recepty > učebnice > střední školy > odborná > učiliště > maso > zvěřina > drůbež > ryby
- ISBN
- 80-7168-788-X