Technologie přípravy pokrmů. 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy

To chci

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Hana Sedláčková
Další autoři
Ladislav Nodl
Jaroslav Řešátko
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
93 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
Vydáno
Praha : Fortuna, 2005
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-7168-788-X

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 4500
001 58943
005 20180525074901.0
008 080515s2005 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 80-7168-788-X 
040 |a SVG503  |b cze 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Sedláčková, Hana  |4 aut 
245 1 0 |a Technologie přípravy pokrmů.  |n 4. :  |b učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy /  |c Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Fortuna,  |c 2005 
300 |a 93 s., [16] s. barev. obr. příl. ;  |c 30 cm 
653 |a kuchařství  |a gastronomie  |a zdravá výživa  |a hygiena  |a potraviny  |a technologie  |a přípravy  |a tepelné  |a zpracování  |a pokrmy  |a recepty  |a učebnice  |a střední školy  |a odborná  |a učiliště  |a maso  |a zvěřina  |a drůbež  |a ryby 
700 1 |a Nodl, Ladislav  |4 aut 
700 1 |a Řešátko, Jaroslav  |4 aut 
910 |a SVG503 
996 |b 231130089114  |h SK 641.5  |l HLAVNI  |r DOSPELE  |s A  |n 4  |a 48  |w 75550  |t SVG503.75550