Technologie přípravy pokrmů. 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 93 s., [16] s. barev. obr. příl. ; 30 cm
- Vydáno
-
Praha :
Fortuna,
2005
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- kuchařství > gastronomie > zdravá výživa > hygiena > potraviny > technologie > přípravy > tepelné > zpracování > pokrmy > recepty > učebnice > střední školy > odborná > učiliště > maso > zvěřina > drůbež > ryby
- ISBN
- 80-7168-788-X
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 58943 | ||
005 | 20180525074901.0 | ||
008 | 080515s2005 xr |||||||||||||||||cze d | ||
020 | |a 80-7168-788-X | ||
040 | |a SVG503 |b cze | ||
080 | |a 641.5 |2 h | ||
100 | 1 | |a Sedláčková, Hana |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie přípravy pokrmů. |n 4. : |b učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy / |c Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Fortuna, |c 2005 | ||
300 | |a 93 s., [16] s. barev. obr. příl. ; |c 30 cm | ||
653 | |a kuchařství |a gastronomie |a zdravá výživa |a hygiena |a potraviny |a technologie |a přípravy |a tepelné |a zpracování |a pokrmy |a recepty |a učebnice |a střední školy |a odborná |a učiliště |a maso |a zvěřina |a drůbež |a ryby | ||
700 | 1 | |a Nodl, Ladislav |4 aut | |
700 | 1 | |a Řešátko, Jaroslav |4 aut | |
910 | |a SVG503 | ||
996 | |b 231130089114 |h SK 641.5 |l HLAVNI |r DOSPELE |s A |n 4 |a 48 |w 75550 |t SVG503.75550 |