Konzervování

To chci

Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Oded Schwartz
Další autoři
Blanka Brabcová
Ian O'Leary
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
191 s. : il.
Vydáno
Praha : Ikar, 2010
Vydání
Vyd. 2.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje barevné fotografie
ISBN
978-80-249-1492-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Sklad
641.5