Konzervování
Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 191 s. : il.
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
2010
- Vydání
- Vyd. 2.
- Témata
- Popis jednotky
- Obsahuje barevné fotografie
- ISBN
- 978-80-249-1492-3
MARC
LEADER | 00000nam 2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 018470000203370 | ||
005 | 20220115084328.3 | ||
008 | 110321s2010----xr-|||||||||||||||||cze-d | ||
015 | |a cnb002159206 | ||
020 | |a 978-80-249-1492-3 |q (váz.) : |c 299.00 | ||
040 | |a KAG502 |b cze | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
080 | |a 641.5 |2 h | ||
100 | 1 | |a Schwartz, Oded |7 mzk2011620582 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Konzervování / |c Oded Schwartz ; fotograf Ian O'Leary ; aranžování pokrmů Oded Schwartz ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová] |
250 | |a Vyd. 2. | ||
260 | |a Praha : |b Ikar, |c 2010 | ||
300 | |a 191 s. : |b il. | ||
500 | |a Obsahuje barevné fotografie | ||
653 | 0 | |a zavařování |a kuchařky (knihy) |a recepty - |a konzervování |a sušení |a krystaly |a uzení | |
700 | 1 | |a Brabcová, Blanka |7 jn20001005379 |4 trl | |
700 | 1 | |a O'Leary, Ian |7 mzk2002160964 |4 pht | |
910 | |a KAG502 | ||
996 | |b 435820092989 |e KAG502 |h 641.5 |l Sklad |s A |a 0 |t KAG502.435820092989 | ||
997 | |t KN |