Konzervování

To chci

Moderní ilustrovaný průvodce všemi způsoby konzervování.Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Oded Schwartz
Další autoři
Blanka Brabcová
Ian O'Leary
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
191 s. : il.
Vydáno
Praha : Ikar, 2010
Vydání
Vyd. 2.
Témata
Popis jednotky
Obsahuje barevné fotografie
ISBN
978-80-249-1492-3

:


MARC

LEADER 00000nam 2200000 a 4500
001 018470000203370
005 20220115084328.3
008 110321s2010----xr-|||||||||||||||||cze-d
015 |a cnb002159206 
020 |a 978-80-249-1492-3  |q (váz.) :  |c 299.00 
040 |a KAG502  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
080 |a 641.5  |2 h 
100 1 |a Schwartz, Oded  |7 mzk2011620582  |4 aut 
245 1 0 |a Konzervování /  |c Oded Schwartz ; fotograf Ian O'Leary ; aranžování pokrmů Oded Schwartz ; [z anglického originálu ... přeložila Blanka Brabcová] 
250 |a Vyd. 2. 
260 |a Praha :  |b Ikar,  |c 2010 
300 |a 191 s. :  |b il. 
500 |a Obsahuje barevné fotografie 
653 0 |a zavařování  |a kuchařky (knihy)  |a recepty -  |a konzervování  |a sušení  |a krystaly  |a uzení 
700 1 |a Brabcová, Blanka  |7 jn20001005379  |4 trl 
700 1 |a O'Leary, Ian  |7 mzk2002160964  |4 pht 
910 |a KAG502 
996 |b 435820092989  |e KAG502  |h 641.5  |l Sklad  |s A  |a 0  |t KAG502.435820092989 
997 |t KN