Grilování
101 praktických rad a receptů na přípravu pokrmů a specialit z masa, ryb a zeleniny pečením na otevřeném ohni. Druhy grilů a potřeby ke grilování (palivo, zapalovače, nástroje). Marinády a potírání (doba, přísady a recepty marinád). Předpisy na grilování zeleniny, ryb a masa včetně omáček a příloh.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 72 s. : fot. ; 19 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1999
- Vydání
- Vyd. 1
- Edice
- 101 praktických rad
- ISBN
- 80-7202-412-4
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |