Jak vařit s kořením
Průvodce světem koření s popisem a radami pro výběr, skladování a použití, doplněný typickými recepty. První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 72 s. : obr. ; 19 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1999
- Vydání
- Vyd. 1
- Edice
- 101 praktických rad
- ISBN
- 80-7202-402-7
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Rajská zahrada
|
Beletrie a naučná lit. pro dospělé
|
C2b1d | C 3103.21 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Smíchov
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 3103.31 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vikova
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 3103.52 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Bohnice
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1d | C 3103.55 |