Jak vařit s kořením

To chci

Průvodce světem koření s popisem a radami pro výběr, skladování a použití, doplněný typickými recepty. První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman, 1940-
Další autoři
Jana Mikuláštíková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
72 s. : obr. ; 19 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
Vyd. 1
Edice
101 praktických rad
ISBN
80-7202-402-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Rajská zahrada
Beletrie a naučná lit. pro dospělé
C2b1d C 3103.21
Absenčně
Načítá se…
Smíchov
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 3103.31
Absenčně
Načítá se…
Vikova
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 3103.52
Absenčně
Načítá se…
Bohnice
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 3103.55