Jak vařit s kořením

To chci

Průvodce světem koření s popisem a radami pro výběr, skladování a použití, doplněný typickými recepty. První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jill Norman, 1940-
Další autoři
Jana Mikuláštíková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
72 s. : obr. ; 19 cm
Vydáno
Praha : Ikar, 1999
Vydání
Vyd. 1
Edice
101 praktických rad
ISBN
80-7202-402-7

:


Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius