Jak vařit s kořením
Průvodce světem koření s popisem a radami pro výběr, skladování a použití, doplněný typickými recepty. První část představuje stručně jednotlivé typy koření - plody, semena, květy, poupata, oddenky, natě i kořeny, spolu s návodem na jejich kuchyňské uplatnění. Druhá část uvádí reprezentativní národní recepty, rozdělené … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 72 s. : obr. ; 19 cm
- Vydáno
-
Praha :
Ikar,
1999
- Vydání
- Vyd. 1
- Edice
- 101 praktických rad
- ISBN
- 80-7202-402-7
Cíl | Přístupnost | Odkaz | Zdroj odkazu |
---|---|---|---|
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Národní digitální knihovna |
Digitální knihovna | DNNT: Dostupné pro registrované | Digitalizovaný dokument | Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius |