Tradiční české kuchařky : jak se vařilo před M.D. Rettigovou

To chci

Průřez historií české kuchyně od počátku do poloviny 19. století spolu s vybranými tradičními recepty. Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Magdalena Beranová, 1930-2016
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
279 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Libri, 2001
Vydání
1. vyd
ISBN
80-7277-075-6

:


MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 2246450
003 CZ-PrMKP
005 20220321145404.0
007 ta
008 171201s2001----xr------------------cze--
015 |a cnb000997795 
020 |a 80-7277-075-6 
040 |a ABG001  |b cze 
100 1 |a Beranová, Magdalena,  |d 1930-2016  |7 jk01011773  |4 aut 
245 1 0 |a Tradiční české kuchařky :  |b jak se vařilo před M.D. Rettigovou /  |c Magdalena Beranová 
250 |a 1. vyd 
260 |a Praha :  |b Libri,  |c 2001 
300 |a 279 s. ;  |c 21 cm 
520 2 |a Průřez historií české kuchyně od počátku do poloviny 19. století spolu s vybranými tradičními recepty.  |b Velmi zajímavé údaje o užívání jednotlivých druhů potravin, o skladbě jídelníčku, jeho proměnách i o technickém vybavení kuchyně. Úvodní stať uzavírá pojednání o vývoji kuchařských knih až po M. D. Rettigovou. Kuchařské recepty, které tvoří většinu publikace, jsou upraveny a přizpůsobeny pro dnešní podmínky. 
910 |a ABG001  |b C 3340 
996 |b 2612874  |c C 3340.13  |h C2b1a  |l Ústřední knihovna  |r Naučná lit. pro dospělé ve volném výběru  |s A  |n 63  |a 0  |t ABG001.2612874