Kuchařská encyklopedie
Encyklopedie obsahuje přes 1000 receptů z celého světa i podrobný výklad o ingrediencích, kuchyňském náčiní a základních technikách vaření.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 607 s., barev. fot. : ilustr. ; 27 cm
- Vydáno
-
V Praze :
Metafora,
2002
- ISBN
- 80-86518-37-X
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Vybrat instituci:
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej MVS
ZÍSKEJ je národní platforma pro snadné poskytování dokumentů z fondů knihoven. Nabízí uživatelům možnost objednat si knihu či dokument z jiné knihovny a sledovat stav objednávky. Jde o placenou službu. Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Cena služby je 70 Kč.