Kuře : ilustrovaná encyklopedie : praktická kuchařka krok za krokem

To chci

Tematická kuchařka, která používá kuře jako výchozí surovinu pro přípravu jednoduchých i náročnějších jídel. Seznamuje s kuřetem opravdu důkladně: po úvodní kapitole, popisující přípravu kuřete před vlastním zpracováním (výběr, svazování, porcování a základní typy tepelné úpravy), následují desítky atraktivních a celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Alena Soušková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
256 s. : fot. ; 22 cm
Vydáno
Praha : Svojtka, 2003
Vydání
Čes. vyd. 1
ISBN
80-7237-712-4

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna
Sklad
C2b1d C 3754.12
Absenčně
Načítá se…
Ládví
Naučná literatura
C2b1d C 3754.17
Absenčně
Načítá se…
Hostivař
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 3754.24
Absenčně
Načítá se…
Dům čtení
Sklad
C2b1d C 3754.27
Absenčně
Načítá se…
Pankrác
Literatura pro dospělé
C2b1d C 3754.33
Absenčně
Načítá se…
Žižkov
Naučná literatura
C2b1d C 3754.36
Absenčně
Načítá se…
Smíchov
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 3754.39