Kouzlíme se zeleninou : 240 lákavých návodů, jak obohatit zeleninou každé jídlo

To chci

Praktické rady ke zpracování zeleniny, recepty na přípravu masových jídel bohatě doplněných zeleninou, vegetariánských jídel, příloh i pečiva.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Elaine Khosrova
Další autoři
Michael Krondl, 1960- , Anton Li, Wendye Pardue, Michele Peters, Jana Pekárková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
352 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
Vydáno
Praha : Tarsago Česká republika, 2017
Vydání
Vydání druhé
Edice
Reader's Digest
Témata
Popis jednotky
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
ISBN
978-80-7406-345-9

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Smíchov
Naučná literatura pro dospělé
C2b1d C 7264.1