Sójové maso : recepty zdravé výživy
První systematická kuchařka podrobně seznamuje se zásadami přípravy různých druhů sójového masa.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 110 s., 8 s. fotogr. ; 21 cm
- Vydáno
-
Čestlice :
Momčilová,
1995
- Vydání
- 1. vyd
- Edice
- Zdraví z kuchyně ;
Sv. 1
- ISBN
- 80-85936-03-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
Kobylisy
|
|
C2b1 | C 2734.7 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Chodov
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1 | C 2734.20 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Bohnice
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1 | C 2734.32 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Bohnice
|
Naučná literatura pro dospělé
|
C2b1 | C 2734.33 |