Sójové maso : recepty zdravé výživy

To chci

První systematická kuchařka podrobně seznamuje se zásadami přípravy různých druhů sójového masa.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Věra Martinková, 1948-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
110 s., 8 s. fotogr. ; 21 cm
Vydáno
Čestlice : Momčilová, 1995
Vydání
1. vyd
Edice
Zdraví z kuchyně ; Sv. 1
ISBN
80-85936-03-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Kobylisy
C2b1 C 2734.7
Absenčně
Načítá se…
Chodov
Naučná literatura pro dospělé
C2b1 C 2734.20
Absenčně
Načítá se…
Bohnice
Naučná literatura pro dospělé
C2b1 C 2734.32
Absenčně
Načítá se…
Bohnice
Naučná literatura pro dospělé
C2b1 C 2734.33