Sójové maso : recepty zdravé výživy
První systematická kuchařka podrobně seznamuje se zásadami přípravy různých druhů sójového masa.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 110 s., 8 s. fotogr. ; 21 cm
- Vydáno
-
Čestlice :
Momčilová,
1995
- Vydání
- 1. vyd
- Edice
- Zdraví z kuchyně ;
Sv. 1
- ISBN
- 80-85936-03-8
- Navrhnout k digitalizaci
- Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:
Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.
Co je služba Získej EDD
Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.