Sójové maso : recepty zdravé výživy

To chci

První systematická kuchařka podrobně seznamuje se zásadami přípravy různých druhů sójového masa.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Věra Martinková, 1948-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
110 s., 8 s. fotogr. ; 21 cm
Vydáno
Čestlice : Momčilová, 1995
Vydání
1. vyd
Edice
Zdraví z kuchyně ; Sv. 1
ISBN
80-85936-03-8
Navrhnout k digitalizaci
Je možné požádat o digitalizaci tohoto dokumentu z fondu jiné knihovny:

:


Pro zobrazení vašich knihoven je třeba se přihlásit.

Co je služba Získej EDD

Služba Získej EDD poskytuje dodávání elektronických kopií částí dokumentů z fondů knihoven.
Službu provozuje Národní technická knihovna v Praze.
Jde o placenou službu.