Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce

To chci

Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. Fermentovaná zelenina, nápoje, mléčné výrobky a dokonce i maso to vše si můžete bezpečně celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Sébastien Bureau, 1985-
Další autoři
David Côté, 1982-
Hana Jovanovičová, 1951-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
199 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
Vydáno
Praha : Euromedia Group, 2021
Vydání
Vydání první
Edice
Esence
Témata
ISBN
978-80-242-7655-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
Ústřední knihovna pro dospělé
IT 1835
Absenčně
Načítá se…
Lochotín
IT 1835
Absenčně
Načítá se…
Doubravka
IT 1835
Absenčně
Načítá se…
Bory
IT 1835
Absenčně
Načítá se…
Skvrňany
IT 1835