Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce

To chci

Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. Fermentovaná zelenina, nápoje, mléčné výrobky a dokonce i maso to vše si můžete bezpečně celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Sébastien Bureau, 1985-
Další autoři
David Côté, 1982-
Hana Jovanovičová, 1951-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
199 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
Vydáno
Praha : Euromedia Group, 2021
Vydání
Vydání první
Edice
Esence
Témata
ISBN
978-80-242-7655-7

: